070-2092008

Al ruim 20 jaar dé schoorsteenveger in Den Haag!

Professioneel schoorsteenvegersbedrijf

Wij zijn een no-nonsense onderneming en bieden hulp bij schoorsteenreiniging en schoorsteeninspectie, maar ook voor het reinigen van dakkapellen en gevels. Bel 070-2092008 en vraag een gratis prijsopgave aan.

U kunt ons bellen voor het vernieuwen van uw schoorsteen, dakinspecties en het vernieuwen van dakbeschot. Ons werkgebied omvat geheel Den Haag. De schoorsteenvegers van Schoorsteenveger Den Haag zijn er voor uw complete dakontzorging.

Er zijn diversen mogelijk heden mogelijk laat u goed informeren en adviseren! Laat daarom u schoorsteen vegen door een professionele schoorsteemveger met bijna 20 jaar ervaring.

Uw schoorsteen zo snel mogelijk gereinigd

Wij staan voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Onze tarieven zijn transparant.

Is uw schoorsteen aan inspectie toe of wilt u uw dakpannen of zonnepanelen laten reinigen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 070-2092008. Ook voor vragen, advies en vrijblijvende offertes zijn wij bereikbaar op dit nummer. Wij helpen u niet alleen deze avond, maar ook op zaterdagen.

Wij zijn uw schoorsteenveger bij directe hulp als het gaat om dakreparaties en daklekkages. Wij helpen u niet alleen deze avond, maar ook in het weekend!

Laat uw schoorsteen door ons inspecteren!

Als specialist in schoorstenen en daken hebben wij ervaring met elk soort dakprobleem. Een afspraak maken voor een schoorsteeninspectie en of dakreparatie of heeft u vragen over uw dak? Neem dan contact op met ons.

Vakkundig en snelle reparatie van uw daklekkage? Wacht niet te lang. Voorkom dat u onaangenaam wordt verrast door bijvoorbeeld waterschade.

Wij bieden vrijblijvend dakbedekkingsadvies op maat. Bel ons direct en u voorkomt mogelijk erger. Onze schoorsteenvegers repareren snel en professioneel uw schoorsteen.

Schoorsteenveegbedrijf nodig? Wij zijn snel ter plaatse! Bel deze avond:

070-2092008